Competitie & Beeball-toernooi zaterdag 10 en zondag 11 juni 2017

8 – 15 winst voor onze aspiranten!

Vanmiddag speelden zij in Etten-Leur tegen de Stags. Gemert begon de wedstrijd met een bal die zo ver geslagen werd dat de eerste slagman een homerun kon lopen. Na de eerste inning was de stand 5-4 in het voordeel van de Stags.

In de tweede inning scoorden onze aspiranten dankzij slim honklopen en enkele verre honkslagen 11 punten. In de laatste gelijkmakende slagbeurt van de Stags wist Gemert het hoofd koel te houden en snel drie nullen te maken.

Ons herenteam won gisteren met 12-2 van Roef! uit Moergestel. Al in de eerste inning pakten onze heren een voorsprong. Dankzij sterk pitchwerk, nette nullen, honkslagen en tactisch honklopen wist het team de voorsprong gedurende de wedstrijd flink te vergroten.

Ons beeballteam beleefde gisteren een onvergetelijke dag dankzij hun eerste toernooi! In alle vroegte vertrokken onze beeballers naar Tilburg. Beeball is een eenvoudige honkbalvorm om kinderen al op vroege leeftijd kennis te laten maken met onze prachtige sport.

Naast vriendschappelijke wedstrijden stond er nog veel meer op het programma. Zo namen alle spelers tussen de wedstrijden door deel aan spelletjes als blikgooien en banaanvangen. Daarnaast ontmoetten zij beeball-mascotte “Bee”. Verder konden de beeballers aan hun swing werken in de slagkooi én konden zij hun gooisnelheid laten meten in de bullpen. Tot slot stonden op het terrein ook nog enkele springkussens en ontvingen alle spelers een medaille. Moe, maar voldaan keerden onze beeballers na een lange dag huiswaarts.

Wij zijn op zoek naar meer enthousiaste kinderen om ons beeballteam te komen versterken! Alle kinderen in de leeftijd van 5 t/m 10 jaar zijn van harte welkom om geheel vrijblijvend een keer mee te komen trainen! Onze beeballers trainen elke woensdagavond van 18.00 uur tot 19.00 uur op onze accommodatie, Sportlaan 8 te Gemert.