Steun onze vereniging!

STEUN ONZE VERENIGING!

In de media en in de wandelgangen heb je waarschijnlijk gehoord van een plan van de gemeente om onze vereniging op te heffen om zo plaats te maken voor een extra hockeyveld.

Aanstaande donderdag, 1 juni 2017, is de raadsvergadering waarin de situatie rondom onze club op de agenda staat. Wij willen met zoveel mogelijk mensen die publieke vergadering bijwonen om te laten zien dat wij het absoluut niet eens zijn met het voorstel van de gemeente!

De raadsvergadering begint om 20.00 uur. Daarom verzamelen wij om 19.30 uur voor het gemeentehuis op het Ridderplein in Gemert! Ook hier willen wij met zoveel mogelijk mensen laten zien dat velen onze vereniging steunen! Denk hierbij aan leden, familie/vrienden van leden, leden van andere verenigingen en betrokken inwoners van de gemeente.

Iedereen is welkom! Hoe meer zielen hoe meer vreugd! Neem al je connecties aanstaande donderdag mee en laat aan de gemeente zien dat honk- en softbal leeft in onze gemeenschap en het ontzettend zonde zou zijn als onze prachtige vereniging verdwijnt!

Het zou super zijn als het hele Ridderplein volstaat!

Hopelijk tot aanstaande donderdag 19.30 uur en alvast bedankt voor jullie support allemaal!