Aspiranten GHSV Kampioen 2017!

Afgelopen weekend is het aspirantenteam van GHSV kampioen geworden!
Ondanks alle commotie de afgelopen maanden rondom het voortbestaan van de Gemertse honk- en softbalvereniging, hebben de aspiranten zich niet van de wijs laten brengen en een topseizoen gespeeld!

Er stonden afgelopen weekend nog twee wedstrijden op het programma voor het Gemertse aspirantenteam. Eén op zaterdag en één op zondag. De aspiranten moesten één wedstrijd winnen om definitief kampioen te worden. Zaterdag speelden zij in Uden tegen de Stags. Gemert speelde een zeer nette wedstrijd. In het veld werden nette nullen gemaakt en aan slag deed het team wat het moest doen: punten scoren. Na twee inningen, anderhalf uur en een eindstand van 13-3 in het voordeel van Gemert was het kampioenschap officieel binnen! Dit werd uiteraard uitbundig gevierd. Na de officiële kampioensfoto’s vertrok het hele gezelschap naar de GHSV-kantine om verder te feesten. De frietjes, snacks en ranja vloeiden rijkelijk. Als kers op de taart ontvingen alle spelers en coaches een echte GHSV-kampioenshoodie.

Gehuld in de kampioenstrui vertrok het team zondagmorgen in alle vroegte voor de allerlaatste wedstrijd van het seizoen tegen de Wizards of Boz. In Bergen op Zoom heeft het aspirantenteam bewezen terecht kampioen te zijn geworden door met 4-15 te winnen! Al in de eerste inning pakte Gemert een flinke voorsprong en bouwde deze gedurende de wedstrijd verder uit. In het veld werden vrijwel geen fouten en strakke nullen gemaakt, waaronder een schitterend dubbelspel. Aan slag werden veel honkslagen geslagen, waaronder een gelopen grandslam homerun waardoor vier punten binnenkwamen, en er werd tactisch honkgelopen. Na deze overwinning werd het seizoen feestelijk afgesloten met een overheerlijke barbecue.

De honk- en softbalteams van GHSV kunnen in de maand oktober bijkomen van een beladen seizoen. Vanaf de eerste week van november gaan zij op woensdagavond trainen in de gymzalen van het Commanderij College locatie VMBO Gemert. Ben je geïnteresseerd in honk- en/of softbal en wil je een keertje komen meetrainen? Dat kan! Stuur voor meer informatie een mailtje naar ghsvgemert@gmail.com.