Sponsoring

Wij zijn een relatief kleine sportvereniging en, net als veel andere sportverenigingen, altijd op zoek naar personen en/
of bedrijven die onze club willen sponsoren.

 

Waarom GHSV Gemert sponsoren?

Sponsoring bij GHSV Gemert is aantrekkelijk vanwege een aantal verschillende redenen:

Ten eerste zijn honk- en softbal unieke sporten in de regio. Lang niet alle dorpen en steden in de omgeving beschikken over de luxe van een honk- en softbalclub. De gemeente Gemert-Bakel wel in de vorm van GHSV Gemert! Dankzij het kleinschalige karakter van de vereniging bent u niet één van de vele sponsoren, maar valt uw bedrijf écht op!

 

Ten tweede krijgt onze vereniging jaarlijks een groot aantal teams van ruim 20 andere honk- en softbalverenigingen uit Noord-Brabant, Gelderland en Limburg op bezoek. Naast spelers reist vaak ook publiek mee naar de wedstrijden op onze accommodatie. Wij verzorgen regelmatig honk- en softbalclinics voor bedrijven/personeelsverenigingen, schoolklassen, families en vriendengroepen uit heel Nederland. U bent dus niet alleen verzekerd van bezoekers uit de regio, maar ook van bezoekers uit verschillende provincies.

 

Ten derde sporten in de lente- en zomermaanden regelmatig tientallen scholieren van het Commanderij College in Gemert op ons veld. Bovendien delen wij sinds 2018 een veld met VoetbalVereniging Gemert. Op het terrein van GHSV Gemert is een trainingsveld aangelegd waar (veelal jonge) voetballers op trainen. Hiermee kunt u ook de jongere doelgroep bereiken.

 

Tenslotte heeft GHSV Gemert een groot bereik in de regio middels onze vernieuwde website en goedlopende facebookpagina. GHSV Gemert staat gedurende het honkbalseizoen, dat loopt van medio maart tot en met september, wekelijks in de papieren editie en op de website van zowel het Gemerts Nieuwsblad als het Weekblad voor Gemert-Bakel.

 

Hoe kunt u GHSV Gemert sponsoren?

U kunt ons op verschillende manieren sponsoren. Zo kunt u een reclamedoek van uw bedrijf langs ons veld laten plaatsen. Daarnaast kunnen wij uw logo, met een link naar uw eigen website, op onze website plaatsen. Verder kunt u een specifiek team sponsoren door bijvoorbeeld kosten op u te nemen voor de aanschaf van sporttassen, jacks of helmen. Tevens staan wij open voor uw ideeën en kunnen we in overleg altijd andere vormen van sponsoring bespreken.

Als u GHSV Gemert wilt sponsoren of meer informatie wil over eventuele sponsoring van onze club kunt u een mailtje sturen naar ghsvhonkbal@gmail.com.