Lid worden?

Wil je lid worden van GHSV Gemert? Dat kan!
Op deze pagina vind je allerlei nuttige informatie over lid worden en onderaan de pagina kun je het inschrijfformulier downloaden.

 

Wie kan er lid worden van GHSV Gemert?

Iedereen kan lid worden van GHSV Gemert! Wij hebben binnen onze club ruimte voor iedereen die wil honk- en of softballen. 

Wil je een aantal keer vrijblijvend komen meetrainen met één van onze teams? Stuur dan een e-mail met jouw persoonlijke gegevens en eventuele honk- en/of softbalervaring naar ghsvhonkbal@gmail.com. Wij zorgen er vervolgens voor dat je in contact wordt gebracht met één van de coaches/trainers van het team dat het beste bij jou past.

 

Materialen

Tijdens het vrijblijvend meetrainen met één van onze teams zorgen wij voor alle benodigdheden. Dat wil zeggen: een handschoen, honk- en/of softballen, knuppels, helmen, catcherpakken en petten.

Als je eenmaal lid bent van GHSV Gemert ben je verplicht om tijdens wedstrijden het GHSV Gemert-tenue met bijbehorende pet te dragen. Ook schaf je als je lid wordt je eigen handschoen aan.

Voor vragen en/of opmerkingen over de materialen kun je het beste contact opnemen met één van de coaches/trainers van jouw team of een e-mail sturen naar ghsvhonkbal@gmail.com.

 

Contributie

Ieder lid van GHSV Gemert betaalt jaarlijks een bedrag aan contributie. De hoogte van de contributie is afhankelijk van de leeftijd van de betreffende speler en de datum van inschrijving. De te betalen contributie bestaat bij GHSV Gemert uit kosten voor het lidmaatschap en kosten voor de bondsbijdrage.

Vanuit de contributie voor het lidmaatschap worden voor leden onder andere het spelmateriaal, het veld en de kantine ter beschikking gesteld. Daarnaast stelt de Koninklijke Nederlandse Baseball en Softball Bond (KNBSB) elk jaar een bondsbijdrage vast. Je bent verplicht om deze bondsbijdrage te betalen om deel te nemen aan competitiewedstrijden en om tijdens het honk- en/of softballen verzekerd te zijn.

Tijdens de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering (ALV) wordt de contributie voor dat jaar vastgesteld. Voor meer informatie over de contributie die je aan GHSV Gemert betaalt, kun je een e-mail sturen naar ghsvhonkbal@gmail.com.

 

Inschrijfformulier

Als je lid wilt worden van GHSV Gemert kun je hier het inschrijfformulier downloaden.
Download het inschrijfformulier, print hem uit, vul hem volledig in en lever het vervolgens in bij één van de coaches/trainers van jouw team. Je kunt het ingevulde inschrijfformulier ook opnieuw inscannen en vervolgens mailen naar ghsvhonkbal@gmail.com.