Competitie Hemelvaartsdag & weekend 12 & 13 mei 2018

Nette wedstrijden heren en aspiranten GHSV Gemert

Gemert – helaas wisten zowel het heren- als het aspirantenteam afgelopen week niet te winnen van hun tegenstanders. Door omstandigheden werden de wedstrijden van de pupillen en een tweede wedstrijd van de heren afgelast.

Op Hemelvaartsdag kreeg het herenteam van GHSV de Starlights uit Schijndel op bezoek. Het was een sterkte wedstrijd voor de Gemertse heren (en dames), al verwacht je dat niet als je de uitslag ziet. De eindstand was 1-16. Vooral in het veld speelde Gemert een dijk van een wedstrijd. Er werden geen veldfouten gemaakt en, op de laatste inning na, werden telkens redelijk snel drie nullen geforceerd. Helaas waren de Starlights aan slag de sterkere partij. Dankzij enkele verre honkslagen konden zij een stuk meer punten scoren. Gemert had de pech steeds met een aantal honklopers op de honken achter te blijven bij de inningwissels.

Afgelopen zaterdag speelde het Gemertse aspirantenteam thuis tegen de Panters uit Tiel. De aspiranten waren, in tegenstelling tot de heren, vooral aan slag erg sterk en werd er in het veld flink gegrabbeld. Alle aspiranten raakten de ballen van de pitcher en sloegen enkele vette honkslagen. Ook werd er goed honkgelopen. In het veld hadden de aspiranten een beetje pech met nullen maken. Verder gingen de Panters naarmate de wedstrijd vorderde een stuk beter slaan. Hierdoor vlogen veel ballen naar het buitenveld waardoor de Panters een stuk vaker de thuisplaat konden passeren dan Gemert. Eindstand: 8-19.

Lijkt het je leuk om mee te komen honk- en/of softballen? Wij zijn altijd op zoek naar versterking voor onze teams! Iedereen is welkom. Het maakt niet uit of je 5, 10, 15, 20, 25 of 30+ bent. Wij hebben een passend team voor je! Ook zijn wij op dit moment bezig met de oprichting van een softbalteam voor dames. Neem voor meer informatie contact met ons op via ghsvhonkbal@gmail.com.

Uitslagen
donderdag 10 mei
GHSV H1                                          – Starlights H2           1-16
zaterdag 12 mei
GHSV AH1                                         – Panters AH1            8-19

Programma
zaterdag 19 mei
Uden Red Sox/GHSV Gemert PH1       – Gryphons PH1         10:00 uur
Kickers AH1                                       – GHSV AH1              12:30 uur
zondag 20 mei
GHSV H1                                          – Gryphons H3           14:00 uur