Competitie zaterdag 2 en zondag 3 september 2017

Spanning en sensatie overheersten vanmorgen tijdens de wedstrijd van ons aspirantenteam! Zij speelden in Nuenen en de teams waren erg aan elkaar gewaagd.

In de eerste inning pakte Gemert een kleine voorsprong van 3 – 4.

Tijdens de eerste helft van de tweede inning wist Gemert 3 punten te sprokkelen. In het veld kreeg Gemert enkele verre honkslagen te verwerken. Hierdoor wist Nuenen 6 punten te scoren. Tussenstand: 9 – 7 in het voordeel van Nuenen.

In de 3e en laatste inning begon Gemert goed aan slag. Dankzij tactisch en oplettend honklopen wist Gemert de stand vrijwel direct recht te trekken. Vervolgens wisten onze aspiranten dankzij een goedgeplaatste honkslag de voorsprong uit te breiden naar 9 – 14. Tijdens de laatste gelijkmakende slagbeurt van Nuenen wist Gemert het hoofd koel te houden. De tegenstander wist nog 1 puntje te scoren alvorens onze pitcher voor de laatste maal in de wedstrijd 3 slag gooide en zo de laatste nul maakte. Eindstand: 10 – 14.

Ons herenteam won vanmiddag met overtuigende cijfers van de Bullfighters uit Cuijk! De 1e inning wisten beide teams geen enkel punt te scoren. In de 6(!) inningen daarna werd duidelijk dat Gemert veruit het betere team was. In het veld werden, mede dankzij uitstekend pitchwerk, nette nullen gemaakt. Aan slag wist Gemert dankzij verre honkslagen en sterk honklopen een flink aantal punten te scoren. Eindstand: 15-1.