Competitie zaterdag 9 en zondag 10 september 2017 & Jaarmarkt

Ons aspirantenteam, de nummer 1 van het klassement, speelde afgelopen zaterdag tegen Starlights, de nummer 2 van het klassement. Het was een spannende wedstrijd en de teams waren erg aan elkaar gewaagd. Helaas kwam Gemert in de laatste inning wat slagkracht te kort om de wedstrijd te winnen. Eindstand: 13 – 15.

In alle vroegte vertrokken onze heren vandaag richting Oss, waar zij een sterkte wedstrijd speelden tegen de Cardinals! Al in de eerste inning liet Gemert merken zich niet zomaar gewonnen te geven. In de daarop volgende inningen liet ons herenteam zowel aan slag als in het veld zien de nummer 2 van het klassement prima bij te kunnen houden. Uiteindelijk werd, dankzij de slagkracht van de Cardinals en enkele dubieuze beslissingen van de scheidsrechter, de eindstand 10 – 9 in het voordeel van Oss.

Vandaag gebeurde er nog meer in het Gemertse honkbalwereldje. Onze slagkooi stond opgebouwd op het begin van de Molenstraat tijdens de jaarlijkse Gemert Mert! De hele dag door was het een komen en gaan van enthousiaste, veelal jonge, bezoekers die graag een balletje wilden slaan! Het was een geslaagde en gezellige dag! Alle vrijwilligers bedankt!