Competitie weekend 15 & 16 september 2018

Overwinningen pupillen en heren GHSV

Gemert – zowel onze pupillen als onze heren wonnen hun wedstrijden tegen de Blue Lions uit Tilburg met overtuigende cijfers.

Onze heren speelden zondag thuis tegen de Blue Lions. Vanaf de start van de wedstrijd was het team scherp en overduidelijk de betere ploeg. In het veld werden vrijwel geen fouten gemaakt en ook aan slag was Gemert oppermachtig. Dankzij slimme slagbeurten, sterk honklopen en enkele verre honkslagen pakte Gemert al in de eerste inning een ruime voorsprong. Naarmate de wedstrijd vorderde, wist het team deze voorsprong te verdedigen en uit te breiden. Eindstand: 13-3.

Ook onze pupillen speelden tegen de Blue Lions en wisten met overtuigende cijfers te winnen. Na de vierde inning was de stand gelijk, namelijk 2-2. In de laatste inning kreeg het team vleugels. Iedereen wist de ballen van de pitcher van de tegenstander te raken. Er werden zelfs twee homeruns geslagen en in totaal vijf punten gescoord. De Blue Lions hadden echter nog een gelijkmakende slagbeurt te goed. Gemert hield het hoofd koel, maakte nette nullen en wist zo de overwinning binnen te slepen. Eindstand: 2-7. Een gedetailleerd wedstrijdverslag kunt u hier lezen: http://www.ghsvgemert.nl/news/81/33/Uitgelicht-pupillenwedstrijd-15-9.

Op zaterdag kwamen ook onze aspiranten in actie. Zij speelden een uitwedstrijd tegen het tweede aspirantenteam van Hazenkamp uit Nijmegen. Hoewel het team niet slecht speelde, waren zij niet opgewassen tegen de slagkracht van de Nijmegenaren. De pitchers van Gemert hadden een erg goede dag en gooiden beiden veel slagballen. Helaas voor Gemert wist Hazenkamp daar wel raad mee. Met als gevolg veel verre honkslagen in het buitenveld waardoor telkens flink wat punten de thuisplaat passeerden. Daarnaast had het team aan slag in de eerste twee inningen moeite om de ballen van de pitcher van de tegenstander te raken. Later revancheerden zij zich, maar dat was niet genoeg voor de overwinning. Eindstand: 15-6.

Lijkt het je leuk om mee te komen honk- en/of softballen? Wij zijn altijd op zoek naar versterking voor onze teams! Iedereen is welkom. Neem voor meer informatie contact met ons op via ghsvhonkbal@gmail.com.

Uitslagen
zaterdag 15 september
Blue Lions Tilburg PH2 – Uden Red Sox/GHSV PH1 2-7
Hazenkamp AH2 – GHSV AH1 15-6
zondag 16 september
GHSV H1 – Blue Lions Tilburg H3 13-3

Programma
zaterdag 22 september
Royals/Mustangs PH1 – Uden Red Sox/GHSV PH1 13:30 uur
zondag 23 september
Bullfighters H2 – GHSV H1 10:30 uur