Competitie weekend 20 & 21 april 2019

Winst voor junioren GHSV

Gemert – Het juniorenteam wist afgelopen weekend de eerste overwinning van het seizoen binnen te slepen.

Afgelopen zaterdag vertrokken onze junioren in opperbeste stemming naar tegenstander Ducks in Boxtel. Na twee nederlagen op rij was het team extra gemotiveerd om te winnen.
Het was een spannende wedstrijd en de teams waren erg aan elkaar gewaagd. Elke inning liep de stand vrijwel gelijk op. Bij het ingaan van de laatste inning was de stand 7-7, voor Gemertse honkballers een begrip op zich. Aan slag werd een heuse rally ingezet. Door de ballen van de pitcher van de tegenstander in het veld te brengen, slim te zijn op de honken en een hoop strijdlust wisten onze junioren zeven punten te scoren. De stand was toen 7-14. De Ducks hadden echter nog een gelijkmakende slagbeurt te goed. Doordat onze junioren het hoofd koel hielden en op de juiste momenten de juiste nullen maakten, wisten de Ducks maar vijf punten te scoren. Eindstand: 12-14. Alle junioren raken elke week beter op elkaar ingespeeld en hebben hiermee bewezen dat zij na enkele weken al een h(echt) team vormen.

Helaas wist ons herenteam niet voor de derde week op rij te winnen. Na een beladen wedstrijd in Uden tegen de Red Sox was de stand 13-8 in het voordeel van Uden. Onze pupillen wisten helaas niet te winnen van All-In uit Veldhoven. Hoewel alle spelers lekker gespeeld hebben en goede acties hebben laten zien, was All-In nog een maatje te groot en won met 13-4.

Lijkt het je leuk om mee te komen honk- en/of softballen? Wij zijn altijd op zoek naar versterking voor onze teams! Iedereen is welkom. Neem voor meer informatie contact met ons op via ghsvhonkbal@gmail.com.

Uitslagen
zaterdag 20 april
All In PH1 – GHSV PH1 13-4
Ducks JH1 – Uden Red Sox/GHSV JH1 12-14
zondag 21 april
Uden Red Sox H1 – GHSV H1 13-8

Programma
zaterdag 4 mei
GHSV PH1 – Royals PH1 11:00 uur
Uden Red Sox/GHSV AH1 – Mustangs AH1 14:00 uur
Uden Red Sox/GHSV JH1 – Sittard Condors JH1 14:00 uur
zondag 5 mei
Cardinals H2 – GHSV H1 10:30 uur