Competitie weekend 25 & 26 augustus 2018

Winst pupillen GHSV

Gemert – de pupillen van GHSV/Uden Red Sox zijn ijzersterk aan de tweede helft van de competitie begonnen.

Afgelopen zaterdag gingen onze pupillen op bezoek bij de Kickers in Waalwijk. In de eerste inning wisten beide teams niet te scoren. Vanaf de tweede inning kwamen onze pupillen los en sloegen veel ballen het veld in. De tegenstander stond flink onder druk in het veld en daardoor scoorden onze pupillen drie punten. In het veld gooide onze pitcher de sterren van de hemel waardoor alle tegenstanders, die in de tweede inning aan slag kwamen, met 3 slag moesten gaan zitten. Gedurende de derde en vierde inning wisten onze pupillen de voorsprong te behouden en uit te breiden. In de laatste slagbeurt van de Kickers wisten zij nog vijf punten te scoren. De voorsprong van onze pupillen was echter te groot en de overwinning kwam niet in gevaar. Eindstand: 6-10.

Onze heren speelden afgelopen zondag een thuiswedstrijd tegen de Gryphons uit Rosmalen. De eerste inning had het team moeite om in de wedstrijd te komen. Dankzij enkele honkslagen en pech voor Gemert wist te tegenstander direct zeven punten te scoren. In de zes daaropvolgende inningen daarentegen verdedigde Gemert ijzersterk. Er werden geen veldfouten gemaakt en de Gryphons wisten geen honkslagen meer te slaan. Aan slag lukte het Gemert niet om door de verdediging van de Gryphons heen te prikken. Ondanks enkele mooie honkslagen wisten onze heren slechts drie punten te scoren. Eindstand: 3-8.

Lijkt het je leuk om mee te komen honk- en/of softballen? Wij zijn altijd op zoek naar versterking voor onze teams! Iedereen is welkom. Neem voor meer informatie contact met ons op via ghsvhonkbal@gmail.com.

Uitslagen
zaterdag 25 augustus
Kickers PH1 – Uden Red Sox/GHSV PH1 6-10
zondag 26 augustus
GHSV H1 – Gryphons H3 3-8

Programma
zaterdag 1 september
Uden Red Sox/GHSV PH1 – Roef PH1 10:00 uur
Panters AH1 – GHSV AH1 11:30 uur
zondag 2 september
GHSV H1 – Cardinals H2 14:00 uur