Competitie weekend 1 & 2 september 2018

Roef maatje te groot voor pupillen GHSV

Gemert – de pupillen van GHSV speelden afgelopen zaterdag in eigen huis een nette wedstrijd tegen koploper Roef uit Moergestel.

Het pupillenteam van Roef bestaat uit grote, sterke jongens, toch begonnen onze pupillen vol vertrouwen aan de wedstrijd. In het veld werden ballen goed gestopt en netjes verwerkt door onze pupillen. Daarnaast maakte de allerkleinste van het stel zijn debuut als catcher en een jongedame stond voor het eerst op de pitcherplaat. Samen maakten zij het de tegenstander erg moeilijk. Aan slag lieten onze spelers allemaal zien dat ze niet bang waren voor de harde ballen die de pitcher van de tegenstander gooide. Vrijwel iedereen wist een of meerdere honkslagen te slaan. Er werd zelfs een homerun geslagen! Helaas bleek Roef nog een maatje te groot voor ons team. Zij maakten telkens net iets sneller meer nullen en wisten ook verre honkslagen te slaan. Eindstand: 5-14.

Onze aspiranten speelden afgelopen zaterdag een uitwedstrijd tegen de Panters uit Tiel. De eerste drie innings gingen de teams erg gelijk op. In de vierde inning wisten de Panters enkele verre honkslagen te slaan en zo een flinke voorsprong op te bouwen. Helaas wisten onze aspiranten tijdens de gelijkmakende slagbeurt niet genoeg punten bij elkaar te sprokkelen voor de overwinning. Eindstand: 12-4.

Op zondag speelden onze heren thuis tegen de Cardinals uit Oss. Helaas waren zij niet opgewassen tegen de slagkracht van de Ossenaren. Eindstand: 3-13.

Lijkt het je leuk om mee te komen honk- en/of softballen? Wij zijn altijd op zoek naar versterking voor onze teams! Iedereen is welkom. Neem voor meer informatie contact met ons op via ghsvhonkbal@gmail.com en/of kom aankomende zondag langs op Gemert Mert!

Uitslagen
zaterdag 1 september
Uden Red Sox/GHSV PH1 – Roef PH1 5-14
Panters AH1 – GHSV AH1 12-4
zondag 2 september
GHSV H1 – Cardinals H2 3-13

Programma
zaterdag 8 september
Uden Red Sox/GHSV PH1 – All-in PH1 10:00 uur
GHSV AH1 – Hazenkamp AH1 13:00 uur
zondag 9 september
GHSV H1 – Uden Red Sox H1 14:00 uur