Competitie weekend 8 & 9 september 2018 (& Gemert Mert)

Druk honkbalweekend GHSV

Gemert – afgelopen weekend was er een hoop te beleven op en rond het Gemertse honkbalveld.

Zo was GHSV afgelopen zondag te vinden op Gemert Mert 2018. Op het begin van de Molenstraat stond onze kraam waar bezoekers terecht konden voor informatie met betrekking tot honk- en/of softballen bij GHSV Gemert. Daarnaast konden bezoekers blikgooien en zo leuke prijzen winnen. De hele dag door was het een komen en gaan van enthousiaste, veelal jonge, bezoekers die graag de blikken omver wilde gooien. Verder kregen we rond de middag hoog bezoek van onze burgemeester, Michiel van Veen. Ook hij wilde zijn gooikunsten demonstreren. Het was een geslaagde en gezellige dag. Alle vrijwilligers bedankt!

Onze heren kwamen zondag ook in actie. Zij speelden thuis tegen de Red Sox uit Uden. Het was een spannende wedstrijd en de teams gingen erg gelijk op. Helaas kwam Gemert in de laatste inning wat slagkracht te kort om de wedstrijd te winnen. Eindstand: 4-5.

Op zaterdag speelden onze aspiranten een thuiswedstrijd tegen Hazenkamp 1 uit Nijmegen. Zij speelden een nette wedstrijd. Er werden geen veldfouten gemaakt en enkele mooie honkslagen geslagen. Ook tijdens deze wedstrijd waren de teams erg aan elkaar gewaagd. In de laatste gelijkmakende slagbeurt wist ons team helaas geen puntjes meer bij te sprokkelen. Eindstand: 6-7.

Ook onze pupillen speelden afgelopen zaterdag een thuiswedstrijd. Zij kregen All-In uit Veldhoven op bezoek. All-In begon sterk aan de wedstrijd. Mede door enkele veldfouten van Gemert scoorden de bezoekers direct zes punten. Vanaf de tweede inning herpakte Gemert zich in het veld. Het team was een stuk scherper en de nullen vielen sneller. Aan slag sloeg Gemert enkele mooie honkslagen en zelfs een tweehonkslag. Ook wist het team nog enkele punten te scoren. All-In bleek toch een stuk sterker dan onze pupillen. Eindstand: 2-14.

Lijkt het je leuk om mee te komen honk- en/of softballen? Wij zijn altijd op zoek naar versterking voor onze teams! Iedereen is welkom. Neem voor meer informatie contact met ons op via ghsvhonkbal@gmail.com.

Uitslagen
zaterdag 8 september
Uden Red Sox/GHSV PH1 – All-in PH1 2-14
GHSV AH1 – Hazenkamp AH1 6-7
zondag 9 september
GHSV H1 – Uden Red Sox H1 4-5

Programma
zaterdag 15 september
Blue Lions Tilburg PH2 – Uden Red Sox/GHSV PH1 11:00 uur
Hazenkamp AH2 – GHSV AH1 12:00 uur
zondag 16 september
GHSV H1 – Blue Lions Tilburg H3 14:00 uur