Competitie weekend 28 & 29 april 2018

Sterke wedstrijd heren GHSV

Gemert – het herenteam van GHSV Gemert heeft afgelopen zondag een dijk van een wedstrijd gespeeld tegen de Starlights uit Schijndel.

Voor het meegereisde publiek was het een spannende wedstrijd. Vanaf de eerste inning waren beide teams alert en bovendien erg aan elkaar gewaagd. De stand liep vrijwel elke inning gelijk op. In de voorlaatste inning ging het echter mis. Dankzij een combinatie van enkele dubieuze beslissingen van de scheidsrechter en pech wisten de Starlights een flinke voorsprong te pakken. Aan het begin van de laatste slagbeurt van Gemert was de stand 10-3. Door middel van enkele krachtige honkslagen en alert honklopen wist Gemert er nog drie puntjes bij te sprokkelen. Helaas was dat niet voldoende voor de overwinning. Eindstand: 10-6.

Lijkt het je leuk om mee te komen honk- en/of softballen? Wij zijn altijd op zoek naar versterking voor onze teams! Iedereen is welkom. Het maakt niet uit of je 5, 10, 15, 20, 25 of 30+ bent. Wij hebben een passend team voor je! Ook zijn wij op dit moment bezig met de oprichting van een softbalteam voor dames. Neem voor meer informatie contact met ons op via ghsvhonkbal@gmail.com.

Uitslagen
zondag 29 april
Starlights H2   – Gemert H1               10 – 6

Programma
zondag 6 mei
Stags H3         – Gemert H1               10.30 uur