Competitie weekend 21 & 22 april 2018

Aspiranten GHSV zetten eindsprint te laat in

Gemert – door omstandigheden ging de pupillenwedstrijd afgelopen weekend niet door. De aspiranten kwamen zaterdagmiddag wel in actie. Zij speelden in het zonnetje tegen de Gryphons uit Rosmalen.

De eerste inning had Gemert moeite om in de wedstrijd te komen. De derde nul liet even op zich wachten. Aan slag had Gemert pech. Dankzij een vangbal in de categorie “Look what I found” kon de tegenstander een dubbelspel maken. De tweede inning kwam het team meer op stoom. De nullen in het veld vielen een stuk sneller en aan slag was er sprake van een stuk minder pech. Door middel van sterk honklopen werden de eerste twee puntjes binnen gesprokkeld. In de derde inning was Gemert bezig met een sterke inhaalslag. Er werden vrijwel direct drie nette nullen gemaakt waardoor de tegenstander geen punt meer wist te scoren. Aan slag werd een sterke rally gestart. Nette honkslagen en scherp honklopen zorgden ervoor dat Gemert de schade een stuk beperkte. Helaas werd de eindsprint te laat ingezet voor de overwinning. Eindstand: 8-13.

Lijkt het je leuk om ook mee te komen honkballen? Wij zijn altijd op zoek naar versterking voor onze teams! Kom aanstaande woensdag- of donderdagavond om 18.30u meedoen met onze jongens en meiden in Gemert op het honkbalveld of neem voor meer informatie contact met ons op via ghsvhonkbal@gmail.com.

Uitslagen
Gemert AH1   – Gryphons AH3        8-13

Programma
zondag 29 april
Starlights H2   – Gemert H1            11.00 uur