Competitie weekend 30 juni & 1 juli 2018

Winst heren & aspiranten GHSV

Gemert – het aspirantenteam won met overtuigende cijfers van de Kickers uit Waalwijk. Het herenteam won van Roef uit Moergestel.

Al in de eerste inning pakten onze aspiranten een flinke voorsprong op de Kickers. In het veld werden vrijwel direct drie nette nullen gemaakt. Aan slag wisten alle spelers de bal van de pitcher van de tegenstander weg te meppen. Gedurende de wedstrijd wist het team de voorsprong knap te verdedigen en uit te breiden. Eindstand: 17-8.

Het herenteam speelde een dubbel tegen Roef uit Moergestel. De eerste wedstrijd moest Gemert nog een beetje wakker worden. Al in de eerste inning pakte Roef een kleine voorsprong en gaf deze niet meer af. Eindstand: 3-6. In de tweede wedstrijd herpakten onze heren zich. Het team was een stuk scherper dan tijdens de eerste wedstrijd. In de eerste inning werd een rally met mooie honkslagen gestart waardoor direct 6 punten gescoord werden. Verdedigend speelde Gemert de eerste twee inningen erg sterk. In de daarop volgende inningen hadden onze heren het een stuk moeilijker waardoor Roef ook punten kon scoren. De vermoeidheid leek toe te slaan, maar het team sloeg zich er doorheen. Bij het ingaan van de laatste inning was de stand gelijk, namelijk 6-6. Aan slag wisten onze heren één punt erbij te scoren. Bij het ingaan van de gelijkmakende slagbeurt van Roef was de stand dus 6-7 in het voordeel van Gemert. Gemert wist het hoofd koel te houden, drie ijzersterke nullen te maken en zo de overwinning in de wacht te slepen. Eindstand: 6-7.

Lijkt het je leuk om mee te komen honk- en/of softballen? Wij zijn altijd op zoek naar versterking voor onze teams! Iedereen is welkom. Neem voor meer informatie contact met ons op via ghsvhonkbal@gmail.com.

Uitslagen
zaterdag 30 juni
GHSVAH1 – Kickers AH1 17-8
zondag 1 juli
GHSV H1 – Roef H2 3-6
Roef H2 – GHSV H1 6-7