Competitie weekend 6 & 7 oktober 2018

Laatste wedstrijden seizoen GHSV

Gemert – afgelopen weekend speelden onze teams hun laatste wedstrijden van het seizoen.

Op zaterdag speelden ons pupillenteam thuis tegen de Kickers uit Waalwijk. Al in de eerste inning pakten onze pupillen een kleine voorsprong op de Kickers. In het veld werden vrijwel direct drie nette nullen gemaakt. Aan slag wisten alle spelers de bal van de pitcher van de tegenstander weg te meppen. Gedurende de wedstrijd wist het team de voorsprong knap te verdedigen en een klein beetje uit te breiden. Eindstand: 7-5.

Ook onze aspiranten kwamen afgelopen zaterdag voor het laatst dit seizoen in actie. Zij speelden in Schijndel tegen de Starlights. De Gemertse pitchers gooiden een sterke wedstrijd met veel slagballen en in het veld werden nette nullen gemaakt. Helaas waren onze aspiranten niet opgewassen tegen de enorme slagkracht van de tegenstander. Eindstand: 15-7.

Ons herenteam speelde hun laatste wedstrijd van het seizoen ook in Schijndel tegen de Starlights. Vanaf de eerste inning wist Gemert in het veld nette nullen te maken en het pitchwerk was erg goed. Aan slag had Gemert moeite om op de honken te komen. Later in de wedstrijd veranderde dit. Door doorzettingsvermogen, honkslagen te slaan en vooral hard te lopen wist Gemert toch enkele puntjes binnen te sprokkelen. Helaas bleken de Schijndelnaren een tandje te sterk voor de Gemertse heren. De eindstand was 15-7 in het voordeel van de Starlights.

Om het honkbalseizoen feestelijk af te sluiten hebben vele leden, ouders van leden en vrienden van de club zondagmiddag en -avond op het terras bij onze kantine van lekkere frietjes, smakelijke snacks en diverse drankjes. Het was weer een geslaagd seizoen! Op naar de wintertrainingen en het honk- en softbalseizoen 2019! Lijkt het je leuk om mee te komen honk- en/of softballen? Wij zijn altijd op zoek naar versterking voor onze teams! Iedereen is welkom. Neem voor meer informatie contact met ons op via ghsvhonkbal@gmail.com.

Uitslagen
zaterdag 6 oktober
Uden Red Sox/GHSV PH1 – Kickers PH1 7-5
Starlights AH1 – GHSV AH1 15-7
zondag 7 oktober
Starlights H2 – GHSV H1 15-6