Competitie zaterdag 8 en zondag 9 juli 2017

Vanmiddag speelden zij tegen de Wizards of Boz uit Bergen op Zoom. Gemert begon sterk aan de wedstrijd en maakte in de eerste inning direct drie nette nullen. Na drie slagmannen was het dus al wisselen geblazen. Aan slag wist Gemert het een stuk langer vol te houden en drie punten te scoren.

In de tweede inning maakte Gemert weer meteen de eerste drie slagmannen van de Wizards of Boz uit. Helaas wisten zij aan slag de voorsprong niet te vergroten.

In de derde en laatste inning van de wedstrijd ging het Gemert in het veld iets lastiger af. De Wizards wisten enkele verre honkslagen te slaan en maar liefst vijf punten te scoren. Gemert moest in de laatste slagbeurt dus twee punten maken voor een gelijkspel en drie voor de winst. Gemert wist het hoofd koel te houden. Dankzij enkele vette honkslagen en sterk honklopen wisten onze aspiranten ook vijf punten in één inning te scoren en zo de overwinning naar zich toe te trekken!

Vanmiddag speelden onze heren in het zonnetje thuis tegen de altijd geduchte tegenstander Cardinals uit Oss. Gemert begon sterk aan de wedstrijd en maakte nette nullen. Vooral aan slag had Gemert moeite om in de wedstrijd te komen. Gedurende de wedstrijd verbeterde dit enigszins, maar helaas niet voldoende voor de winst. Eindstand: 2-9.