Instructie SponsorKliks

Beste leden, ouders/verzorgers van leden en vrienden van de club,

vanaf nu zijn wij, GHSV, aangesloten bij SponsorKliks! SponsorKliks is een handige manier waarmee je onze vereniging gratis kunt sponsoren! Middels dit bericht willen wij jullie meer over dit gratis sponsorconcept en de voordelen voor onze vereniging vertellen.

Wat is SponsorKliks?
Het gratis sponsorconcept SponsorKliks is ontstaan in 2011. Door SponsorKliks te gebruiken kan iedereen zijn/haar favoriete vereniging, GHSV, gratis sponsoren middels hun reguliere internetaankopen.

Gratis sponsoren? Dat kan toch helemaal niet?
Jawel! SponsorKliks werkt namelijk samen met méér dan 750 webwinkels. Al die webwinkels betalen een commissie aan SponsorKliks zodra er een klant via de website van SponsorKliks op de site van de webwinkel komt en een aankoop doet. Je betaalt als klant hetzelfde bedrag via SponsorKliks als wanneer je direct naar de website van een webwinkel zou gaan. Het kost je dus geen eurocent extra, vandaar dat we het gratis sponsoren noemen!

Hoe werkt het?
Voordat je online gaat aankopen gaat doen (van kleding tot elektronica tot meubels), online een vakantie of hotel boekt, een maaltijd thuis wilt laten bezorgen of een tafeltje in een restaurant wilt reserveren, ga je eerst naar de SponsorKliks-pagina van GHSV. Dat kan door op de volgende link te klikken www.sponsorkliks.com/products/shops.php? club=8233. Daarnaast kun je ook de SponsorKliks-app downloaden of op de banner op onze website www.ghsvgemert.nl klikken.

Klik vervolgens op de webwinkel waar je je aankopen wilt doen en bestel zoals je altijd doet. Zoals gezegd betalen webwinkels een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks wordt gedaan. Sommige webwinkels betalen een percentage van het orderbedrag, anderen betalen een vast bedrag. SponsorKliks keert vervolgens 75% van de ontvangen commissie uit aan GHSV.

Of je nu rechtstreeks naar een webwinkel gaat of via SponsorKliks naar de site van een webwinkel, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert SponsorKliks ons een bedrag uit en profiteren wij, GHSV, hier direct van!

Welke webwinkels zijn aangesloten bij SponsorKliks?
Zoals gezegd zijn er inmiddels ruim 750 webwinkels aangesloten bij SponsorKliks. Dit aantal zal in de toekomst toenemen. Hieronder volgt een greep uit de webwinkels die op dit moment zijn aangesloten bij SponsorKliks!

– www.bol.com  
– www.thuisbezorgd.nl  
– www.zalando.com  
– www.wehkamp.nl 
– www.mediamarkt.nl  
– www.coolblue.nl  
– www.booking.com  
– www.bartsmit.com  
– www.blokker.nl  
– www.disneylandparis.nl 

Conclusie
Vergeet SponsorKliks vanaf nu dus niet meer als je online aankopen gaat doen! Het is een kleine moeite, kost je geen eurocent extra en levert GHSV directe inkomsten op. Vertel dit daarom ook door aan je familie, vrienden, kennissen en willekeurige mensen op straat die GHSV een warm hart toedragen.

Alvast bedankt namens GHSV!


Met sportieve groeten,

Bestuur GHSV