Uitnodiging nieuwjaarsreceptie GHSV 03-01-2018

Beste leden, ouders/verzorgers van leden en vrienden van de club,

allereerst wensen wij jullie allemaal prettige kerstdagen en een sportief, gezond en fantastisch 2018!

Na een veelbewogen jaar zijn wij als bestuur van GHSV Gemert op dit moment druk bezig met de voorbereidingen van het honkbalseizoen 2018. Wij kijken er samen met onze teams nu al naar uit om gebruik te gaan maken van onze vernieuwde accommodatie!

Tijdens onze bestuursvergadering vorige week, waarbij ook Paul Bruystens van de gemeente Gemert-Bakel aanwezig was, werd duidelijk dat wij, naar alle waarschijnlijkheid, vanaf maart 2018 gebruik kunnen gaan maken van onze vernieuwde velden. Er wordt hard gewerkt om dit te kunnen realiseren. Zo werd deze week begonnen met het opnieuw bestraten van ons terras. De komende maanden zullen onder andere nieuwe dug-outs, een nieuwe backstop en bescherming van de kantine gerealiseerd worden.

Om al het bovenstaande te vieren en om het nieuwe jaar in te luiden, organiseren wij op woensdagavond 3 januari 2018 een nieuwjaarsreceptie. Jullie zijn allemaal vanaf 19.00 uur van harte welkom om onder het genot van een hapje en een drankje in de kantine te proosten op het nieuwe jaar. De zaaltrainingen worden een week later, vanaf woensdag 10 januari 2018, hervat.

De nieuwjaarsreceptie is niet alleen voor spelers, je mag je hele familie meenemen! Het eerste drankje is op kosten van de zaak (lees: GHSV Gemert)! Vanaf het tweede drankje gelden onze reguliere prijzen.

Tot op de nieuwjaarsreceptie!


Met sportieve groeten,

Bestuur GHSV