Competitie weekend 16 & 17 juni 2018

Overwinning heren GHSV

Gemert – afgelopen zondag wonnen onze heren overtuigend van de Bullfighters uit Cuijk!

In de eerste inning wisten de Bullfighters een kleine 0-1 voorsprong te pakken. In de inningen erna werd voor het oog van vele toeschouwers duidelijk dat Gemert toch veruit het sterkste team was. In het veld werden, mede dankzij uitstekend pitchwerk, nette nullen gemaakt. Door middel van vele honkslagen en sterk honklopen wisten de Gemertse heren in totaal 11 keer de thuisplaat te passeren. Dankzij een sterke verdediging in het veld wist de tegenstander uit Cuijk slechts 6 punten te scoren. Eindstand: 11-6.  

Afgelopen zaterdag speelden de Gemertse aspiranten thuis tegen de Starlights uit Schijndel. De Gemertse pitchers gooiden een sterke wedstrijd met veel slagballen en in het veld werden nette nullen gemaakt. Helaas waren onze aspiranten niet opgewassen tegen de enorme slagkracht van de tegenstander. Eindstand: 5-14.

Ook onze pupillen speelden zaterdag een wedstrijd tegen de Starlights. Het werd helaas geen spannende wedstrijd. Het team uit Schijndel bleek duidelijk een maatje te groot voor onze pupillen. Toch zet de groei van onze pupillen door. Ondanks het feit dat de pitchers van de Starlights harde ballen gooiden, sloeg Gemert de bal meermaals het veld in. Verder werd goed samengewerkt om de tegenstanders tijdens het honklopen uit te maken. Het team kreeg na afloop zelfs van de coaches van de Starlights complimenten met de geboekte vooruitgang. De complimentjes waren binnen, maar de overwinning helaas niet. Eindstand: 15-0.

Lijkt het je leuk om mee te komen honk- en/of softballen? Wij zijn altijd op zoek naar versterking voor onze teams! Iedereen is welkom. Neem voor meer informatie contact met ons op via ghsvhonkbal@gmail.com.

Uitslagen       
zaterdag 16 juni
Starlights PH1            – Uden Red Sox/Gemert PH1 15-0
GHSV AH1                – Starlights AH1                     5-14
zondag 17 juni
GHSV H1                   – Bullfighters H2                    11-6

Programma
zaterdag 23 juni
Gryphons AH3           – Gemert AH1                        12:20 uur
Royals/Mustangs PH1- Uden Red Sox/Gemert PH113:30 uur
zondag 24 juni
Gryphons H3              – Gemert H1                           10:30 uur