Competitie weekend 2 & 3 juni 2018

Sterke wedstrijd pupillen Uden/GHSV

Gemert – Helaas wisten onze teams hun wedstrijden afgelopen weekend niet te winnen.

Afgelopen zaterdag speelde ons pupillenteam, dat bestaat uit spelers van Uden Red Sox en GHSV, een thuiswedstrijd tegen All-In uit Veldhoven. Het team ging als de bliksem van start en maakte goeie acties in het veld. Aan slag was het team ook op dreef. Al in de eerste inning scoorden zij 5 punten, dat is bij pupillen het maximaal aantal punten dat je per inning kunt scoren. De sfeer zat er goed in en de wedstrijd kon toen al niet meer kapot. Het bleef goed gaan met de pupillen. In het veld wisten de pitchers heel knap diverse tegenstanders met 3 slag uit te gooien. Ook de overige veldspelers droegen hun steentje bij. Er werden mooie, nette nullen gemaakt met strakke aangooien op het eerste honk. Als klap op de vuurpijl werd er zelfs een dubbelspel gemaakt! Aan slag bleef het team de ballen raken en er werd zelfs een homerun gelopen! Het team straalde en voor het meegereisde publiek was de wedstrijd een genot om naar te kijken. Het werd uiteindelijk een close game. Helaas trok All-In net aan het langste eind en gingen de punten naar Veldhoven. Toch voelde het voor de pupillen, de coaches en het publiek toch een beetje als een overwinning.

Ook het aspirantenteam kwam zaterdag in actie. Zij speelden thuis tegen Hazenkamp 2. De pitching was in orde en in het veld werden nette nullen gemaakt. Aan slag wist Gemert helaas niet voldoende door de verdediging van de Nijmegenaren te prikken. Eindstand: 3-12.

Het herenteam speelde zondag een uitwedstrijd tegen Uden Red Sox. Het was een spannende wedstrijd. De teams waren erg aan elkaar gewaagd. De score liep vrijwel elke inning gelijk op. Bij het ingaan van de laatste inning was de stand 4-3 in het voordeel van Uden. Helaas wist Gemert aan slag er geen punten bij te scoren. Door enkele verre tikken van de Red Sox scoorden zij in hun gelijkmakende slagbeurt nog 9 punten. Eindstand: 13-3.

Lijkt het je leuk om mee te komen honk- en/of softballen? Wij zijn altijd op zoek naar versterking voor onze teams! Iedereen is welkom. Neem voor meer informatie contact met ons op via ghsvhonkbal@gmail.com.


Uitslagen
zaterdag 2 juni
Uden Red Sox/Gemert PH1 – All-in PH1 6-9
GHSV AH1 – Hazenkamp AH2 3-12
zondag 3 juni
Uden Red Sox H1 – GHSV H1 13-3

Programma
zaterdag 9 juni
Uden Red Sox/Gemert PH1 – Hazenkamp PH2 10:00 uur
Cardinals AH2 – GHSV AH1 13:00 uur
Blue Lions Tilburg H3 – GHSV H1 18:00 uur